Teknologi Terjemahan Laniakea

Teknologi penterjemahan Laniakea membolehkan pengguna untuk hidup di dunia tanpa halangan bahasa dan berkomunikasi dalam perbualan pelbagai bahasa semula jadi dengan serta-merta secara peribadi atau jarak jauh. Kami sedang membina perisian yang akan menyambut dunia yang benar-benar pelbagai  bahasa. Diskaun kombinasi awal bermula serendah $ 50 untuk  kedua-dua secara peribadi dan perisian jarak jauh.
google_play.png

Penterjemah sejagat dengan kemungkinan

yang tidak terhingga! >>>

Penterjemah Sejagat Lingfinity: Penterjemah sejagat Lingfinity adalah penyelesaian terbaik untuk semua anda, secara peribadi keperluan tafsiran pelbagai bahasa. Berkomunikasi dalam lebih 70 bahasa serta-merta bersemuka dengan perbualan. Akan datang: Tiada internet, tiada masalah dengan mod luar talian, mempunyai perbualan dwibahasa segera apabila internet tidak tersedia. Juga cuba mod Bluetooth handsfree kami, di mana anda boleh menggunakan mana-mana earpiece Bluetooth yang mampu untuk mempunyai perbualan dwibahasa semulajadi bersemuka. Diskaun awal serendah $ 30.

google_play.png

Bantu membina dunia tanpa halangan bahasa! >>>

GLOT Chat: Bilik sembang kami membolehkan perbualan kumpulan seramai 30 orang dalam  lebih daripada 100 bahasa secara serentak. Hebat untuk perbincangan kumpulan perniagaan. Bersosial, bilik darjah pelbagai bahasa, dan berkomunikasi dengan orang di seluruh dunia dengan minat yang sama yang bercakap bahasa yang berbeza, & Banyak lagi!

GLOT Messenger: Aplikasi rangkaian sosial dan produktiviti GLOT membolehkan pengguna berkomunikasi dalam perbualan pelbagai bahasa semula jadi jarak jauh melalui utusan segera, penyiar sosial, chatrooms dan banyak lagi. Hidup di dunia tanpa halangan bahasa, berkomunikasi dalam utusan segera dalam lebih daripada 50 bahasa, atau dalam sembang kumpulan dalam lebih daripada 100 bahasa. Generasi baru keluar pada awal 2021 dengan lebih banyak bahasa dan ciri-ciri terkini. Dapatkan diskaun serendah $ 20 untuk tahun pertama, untuk kegunaan tanpa had dan tiada iklan!

©2020 by LANIKEA Translation Technology. Proudly created with Wix.com