Laniakea oversettelse teknologi

Laniakea oversettelsesteknologi gjør det mulig for brukere å leve i en verden uten språkbarrierer og kommunisere i naturlige flerspråklige samtaler umiddelbart personlig eller lang avstand. Vi bygger programvaren som vil innlede en verden som er virkelig språk  mangfoldig. Tidlige kombinasjonsrabatter starter så lavt som $ 50  for både personlig og langdistanse programvare.
google_play.png

Den universelle oversetteren med

uendelige muligheter! >>>

Lingfinity Universal Translator: The Lingfinity universal oversetter er den beste løsningen for alle dine, personlig flerspråklige tolkningsbehov. Kommuniser på over 70 språk umiddelbart i samtaler ansikt til ansikt. Kommer snart: Ingen internett, ikke noe problem med offline-modus, har umiddelbare tospråklige samtaler når Internett ikke er tilgjengelig. Prøv også vår Bluetooth handsfree-modus, hvor du kan bruke en hvilken som helst kompatibel Bluetooth-øretelefon for å ha naturlige tospråklige samtaler ansikt til ansikt. Tidlige rabatter så lavt som $30.

google_play.png

Hjelp til å bygge en verden uten språkbarrierer! >>>

GLOT Chat: Våre chatterom tillater gruppesamtale av så mange som 30 personer på over 100 språk samtidig. Flott for forretningsgruppediskusjon. Sosialisere, flerspråklige klasserom, og kommunisere med mennesker over hele verden med lignende interesser som snakker forskjellige språk, & Mye mer!

GLOT Messenger: GLOT sosiale nettverk og produktivitetsprogram gjør det mulig for brukere å kommunisere i naturlige flerspråklige samtaler lang avstand gjennom direktemelding, sosial innlegg, chatterom og mer. Lev i en verden uten språkbarrierer, kommuniser på direktemelding på over 50 språk eller i gruppechatter på over 100 språk. Ny generasjon kommer ut tidlig i 2021 med flere språk og oppdaterte funksjoner. Få rabatter så lavt som $ 20 for det første året, for ubegrenset bruk og ingen annonser!

ScreenShot _ 2 - ChatRoom All English.pn

©2020 by LANIKEA Translation Technology. Proudly created with Wix.com